Για την αγορά προϊόντων από την ιστοσελίδα μας διατίθενται τρεις τρόποι πληρωμής:

1. Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα VISA, Mastercard.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Nexi e-Commerce" και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

2. Πληρωμή με αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας την στιγμή που θα την παραλάβετε από την συνεργαζόμενη εταιρία courier με την επιλογή της αντικαταβολής. Η πληρωμή με αντικαταβολή επιβαρύνει τον καταναλωτή με επιπλέον χρέωση 2 ευρώ.

3. Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με την επιλογή της μεταφοράς των χρημάτων στον τραπεζικό μας λογαριασμό με τα ακόλουθα στοιχεία:

Alpha Bank 

Account Number: 127-002002028-538  

IBAN: GR4201401270127002002028538

Όνομα δικαιούχου: LOCALS I.K.E. 

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας απαιτείται να μας στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@localsofc.com με την απόδειξη μεταφοράς των χρημάτων. Διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να αντιστοιχήσουμε την πληρωμή με την παραγγελία. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από διαφορετική τράπεζα τα έξοδα μεταφοράς θα πρέπει να βαρύνουν τον εντολέα (πελάτη) εις ολόκληρον. Διαφορετικά η παραγγελία θα φαίνεται ως μερικώς εξοφλημένη και δεν θα μπορεί να αποσταλεί.

Product added to compare.